Back to All Events

Eagles Canyon Raceway Sneak Peak

  • Eagles Canyon Raceway 7629 Farm to Market 51 Decatur, TX, 76234 United States (map)

Solo Drivers Only, a sneak peek at the newly renovated Eagles Canyon Raceway that is under new ownership. REGISTER BY CLICKING HERE.

SCHEDULE

Monday, September 2nd, 2019

 

6:30                   Gate Open

6:30 - 7:30        Registration                                                      Upon entry at main gate

6:30 - 7:30        Present Vehicle for Safety Tech Vehicle              Safety Tech Barn

 

7:30 - 8:15        Safety Participants Meeting                               Downstairs @ ECR clubhouse

8:15 - 8:45        TRACK WALK

 

9:00 - 9:10        Advanced II Run Group (GOLD)                           10 Minute Warm Up

9:15 - 9:25        Advanced I Run Group (SILVER)                          10 Minute Warm UP

9:30 - 9:40        Intermediate Run Group (BRONZE)                    10 Minute Warm Up

9:45 - 10:10      Advanced II Run Group                                      25 Minute Session

10:15 - 10:40    Advanced I Run Group                                       25 Minute Session

10:45 - 11:10    Intermediate Run Group                                    25 Minute Session

11:15 - 11:40     Advanced II Run Group                                      25 Minute Session

 

11:45 - 12:30    LUNCH and TAXI RIDES

 

12:30 - 12:55    Advanced I Run Group                                       25 Minute Session

1:00 - 1:25        Intermediate Run Group                                    25 Minute Session

1:30 - 1:55        Advanced II Run Group                                      25 Minute Session

2:00 - 2:25        Advanced I Run Group                                       25 Minute Session

2:30 - 2:55        Intermediate Run Group                                    25 Minute Session

2:55 - 3:15        Track Worker Break

3:15 - 3:30        Intermediate Run Group                                    15 Minute Session

3:35 - 4:15        Happy Hour Advanced I and II                            40 Minute Session

 

4:15                 Park Place Reception     

                                    SPEAKER:    Patrick Lindsay, 2019 24 Hours of Le Mans GTE AM Class Winner

Later Event: September 13
WeatherTech Raceway Laguna Seca